Resultaten voor workshop Kinderfeestje

 
workshop Kinderfeestje
De Blauwe Raaf creatieve workshops-knutselateliers-kinderfeestjes-Antwerpen.
GEURENWORKSHOP in Waasmunster 5. Kleuterworkshop SPOKENFEEST in Zemst 3/11/2017. Workshop GEKKE HOEDEN bij de Blauwe Raaf. Knutselworkshop Komaneko @ Cinékids-De Kern Wilrijk 2017. Knutselworkshop VLIEGEND TAPIJT met stofstalen 4 en 8. Halloweenworkshop GRIEZELPOTJES Zemst 2017. Knutselworkshop SNUITMONSTER 5 papieren zakdoekjes.
Creatieve Workshops voor een Kinderfeest Muzische Workshops door Movimento dell'Arte.'
Creatieve Workshops voor een Kinderfeest. Tips en ideeën voor een kinderfeestje. Is jouw dochter gek op dansen? Schuilt er een groots acteur in jouw zoon Zijn jouw kinderen de nieuwste zangsterren aan het firmament? Organiseer een waanzinnige workshop tijdens hun kinderfeest.
Kinderfeestjes.
In deze kookanimatie maken we overheerlijke peperkoekenhuisjes met letterlijk ontelbare snoepjes, koekjes, We maken een knappe tuin en verzinnen een verhaal bij ons huisje. Als we alle huisjes op het einde van de workshop samen zetten, hebben we een levensecht snoepdorp gemaakt!
Kinderfeestjes.
Workshop Graffiti Kidz. Workshop Glamour Kidz. Workshop Science Kidz. Workshop Schilder Kidz. Is uw kind binnenkort jarig en wilt u uw zoon/ dochter verrassen met een SUPERTOF Kidz feestje? Dan bent u bij Happy Kidz op het goede adres! ALLES ONDER 1 DAK.:
Party Planner Woerden voor het leukste kinderfeestje.
Kindergrime Els De Feestplaneet.
De workshop wordt bij jullie thuis gegeven. Inschrijven voor een workshop kan door een mail te sturen naar info@feestplaneet.be. of door te bellen naar 0478/346047. Klik hier om de uitnodiging voor je verjaardagsfeestje af te printen. Kinderfeestje: Workshop Snoeptaarten maken.
Verjaardagsfeestjes Colruyt Group Academy.
Een workshop als origineel kinderfeestje. Je wil je kind en zijn vriendjes een onvergetelijk verjaardagsfeestje geven? Ze kunnen zich uitleven in een workshop van Colruyt Group Academy, helemaal voor hen alleen. En wij zorgen voor alles: een leuke locatie, een feestelijke verjaardagscake en voldoende tijd om het feestvarken te vieren.
Feestje Cirkus in Beweging. Feestje Cirkus in BewegingCirkus in Beweging.
Een fijne activiteit dus voor een verjaardagsfeestje, een communie, een straatfeest, een schoolfeest. We werken graag op maat en bespreken welke formule het beste pas op uw feest of feestje. Heeft u beslist en wenst u een circus workshop aan te vragen?
studiosjapoo.be/workshops.
B ent u op zoek naar gezellige, creatieve en originele workshops voor een kinderfeestje, familiedag of ander evenement? Ook hier-voor kunt u bij Studio Sjapoo terecht! Rainbow Loom party: Flashy vriendschapsarmbandjes. Foam Clay atelier. Themaknutselen: Pasen, Kerst, carnaval, Sinterklaas, halloween. Kleurrijke dromenvangers atelier. D eze workshops zijn gericht op kinderen van 6 tot en met 12 jaar, duren 15, 2 uur en kosten 15 per kind incl. Minimum 8 kinderen per workshop.
Verjaardag kinderfeestje Wattedoen.be.
Crea, Beauty wellnessfeestje voor kinderen Arrangementen op maat: workshop kindergrime, workshop hairstyling en Make-up, crea. Make-up party for kids vanaf 9j tot. Zeer leuke aanvulling op al uw Kinder/tiener feestjes. Ik kom langs met grote koffer vol verzorging en make-up spulletjes voor de workshop.

Contacteer ons