Meer resultaten voor de singer rijkevorsel

 
de singer rijkevorsel
De Singer haalt hele wereld naar Rijkevorsel Gazet van Antwerpen.
Tien jaar geleden opende De Singer de deuren in de Bavelstraat, in de schaduw van de Sint-Willibrorduskerk. Ondertussen is de club zo bekend geworden dat Vlaamse stand-upcomedians en muzikanten hun gps niet meer nodig hebben om in Rijkevorsel te geraken.
De Singer Rijkevorsel UiT in Vlaanderen.
De Singer Rijkevorsel. vrijdag 27 oktober 2017. Carl Verheyen Band. De Singer Rijkevorsel. woensdag 1 november 2017. Garland Jeffreys 14 Steps To Harlem. De Singer Rijkevorsel. donderdag 2 november 2017. De Singer Rijkevorsel. vrijdag 3 november 2017. De Singer Rijkevorsel.
de Singer Rijkevorsel Startpagina Facebook.
Saxofoonlegende KENNY GARRETT Miles Davis, Art Blakey, Freddie Hubbard, leidt zowat de meest groovy jazzband van de planeet. Op 17 oktober speelt hij een zeldzaam clubconcert. Hieeel goe gezongen Singer! Reijseger Fraanje Sylla. de Singer Rijkevorsel heeft de omslagfoto bijgewerkt. de Singer Rijkevorsel.
De Singer vzw Rijkevorsel Rijkevorsel.
Jouw activiteit in de kijker. College van burgemeester en schepenen. UiT in Rijkevorsel. De Singer vzw. De Singer is een club in Rijkevorsel met een boeiend aanbod van pop, folk, klassiek, stand-up comedy?, Bavelstraat 35, 2310 Rijkevorsel 51.353630 4.767154 Contact.
Concert, Rijkevorsel UiT in Vlaanderen.
Rijkevorsel, De Singer. vrijdag 27 oktober 2017. Carl Verheyen Band. Rijkevorsel, De Singer. woensdag 1 november 2017. Garland Jeffreys 14 Steps To Harlem. Rijkevorsel, De Singer. donderdag 2 november 2017. Rijkevorsel, De Singer. vrijdag 3 november 2017. Rijkevorsel, De Singer.
Hoofdpagina De Singer.
Ook dit jaar brengen ze in De Singer een concert dat zowel akoestische als elektrische versies bevat van nummers uit de moderne pop en rockgeschiedenis. Afspraak op 23 december in de steeds gezellige setting van De Singer met een zittend publiek.

Contacteer ons