Resultaten voor paintballs

 
paintballs
Paintball Wikipedia.
Het wordt aangeraden om de marker gedemonteerd te vervoeren in losse onderdelen. En op locatie in elkaar te zetten. Externe links bewerken. en inventors.about.com: guns and markers. Geschiedenis van Paintball. Zie de categorie Paintball van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.
Paintballs kopen Get your gear!
Zowel voor paintballvelden als de veel eisende toernooispelers hebben wij paintballs beschikbaar. Bijvoorbeel voor paintballvelden hebben wij Greenpaint paintballs, een mooie paintball tegen een voordelig tarief. Voor toernooispelers hebben wij bijvoorbeel Sterling Mace of Valken Redemption Pro paintballs in het assortiment.
Vergeet wat je weet over Paintball. Dit is Paintball! Paintball Loods.
Tijdens vakanties en. feestdagen zijn er extra. openingstijden alleen op reservering. OVER ONS BEDRIJF. WAT IS PAINTBALL. Bekijk ook onze andere locaties.: Paintball Boerderij, Paintball Strand, Paintball Manege en Paintball Loods vallen onder en zijn onderdeel van. Concept creatie: Basecamp Creative Development.
Paintball Outside Adventure.
Paintball, een spel vol behendigheid, competitie, sportiviteit, teamgeest en samenwerking, die uiterst geschikt is voor teambuildingsactiviteiten. Prijs: 25 Per Persoon. Prijs scholen, jeugdgroepen studenten tijdens de week: 20 euro per persoon. Prijs scholen, jeugdgroepen studenten tijdens het weekend/vakantie: 22.5 per persoon. Prijzen extra paintballs.:
Paintball.be Paintball Indoor outdoor terreinen.
Paintball.be Lasertag Paintball. Paintball.be verwelkomt u het hele jaar door. Kom met een groep van 8 tot 120 personen, zowel indoor als outdoor, genieten van een paintball of lasertag game op onze terreinen. Paintball.be plezier verzekerd met uw vrienden, familie of collegas.
Paintballs Get your gear!
Voeg toe om te Vergelijken. Exe Desert paintballs. Voeg toe om te Vergelijken. Exe GFive PRO paintballs. Voeg toe om te Vergelijken. Valken Redemption Pro Paintballs. Voeg toe om te Vergelijken. Zak Stealth paintballs. Voeg toe om te Vergelijken. 1000 Regenboog Paintballs.
Paintball Gent FAQ.
De minimumleeftijd voor een gewone paintballsessie is 14 jaar, een maximumleeftijd is er niet echt; onze oudste klant tot nu toe was 76 jaar oud en dolenthousiast! We hebben ook aparte kinderpaintballsessies met aangepaste wapens en kleinere paintballs exclusief voor 10 tot 14 jarigen, dit gaat door op aparte uren en dient apart gereserveerd te worden.
Paintballs.
Home Paintballs Paintballs. In onze paintball shop te Vilvoorde of Charleroi zal je verschillende soorten paintballs ontdekken. We hebben volgende merken: RPS en Empire. We verkopen de beste paintballs in caliber 68: Hot Box, Heat, Polar ice, Formula 13, Premium, Marbalize en Evil.
Paintballs Paintball Supplies!, your no.1 paintball shop.
Goedkoop paintballs kopen, dat kan bij Paintball Supplies. Wij hebben een divers aanbod, altijd voldoende op voorraad en zijn het officiƫle distributiepunt van GI Sportz paintballs in Nederland. Van trainingspaint tot paint voor toernooien, wij hebben het! Enola Gaye 10.

Contacteer ons