Resultaten voor Survival kinderfeestje

 
Survival kinderfeestje
Een survival kinderfeestje voor kinderen van 8-10 jaar.
Kinderfeestje buiten: Een survivalfeestje. Dit survival kinderfeestje is geschikt voor zowel jongens als meiden tussen de 8 en 10 jaar die houden van avontuur en niet bang zijn om vies te worden.Wat je wel nodig hebt is een geschikte omgeving met water en bomen om de opdrachten uit te kunnen voeren.
Survival Kinderfeestje @Outdoor Park Grote Wielen Copini Buitensport.
2 uur Survival Kinderfeest 2: Survival Boogschieten 15.00 per persoon. 25, uur Survival Kinderfeest 3: Survival, Boogschieten, Vuur maken/ Brood bakken 17.50 per persoon. Dag / Maand / Jaar. Selecteer hieronder gemakkelijk de gewenste starttijd voor dit arrangement. Maak je keuze. Jouw kinderfeestje uitbreiden?
Liemers Outdoor Survival het leukste kinderfeestje in de Liemers.
Voor kinderen vanaf 7 jaar kunt u ookvoor een actieve invulling van uw kinderfeestje bij L.O.S. Ons uitgangspunt is dat de gehele groep vanaf het moment dat we beginnen continu bezig is. Tijdens alle activiteiten wordt de groep begeleid door een instructeur.
Kinderfeestjes Graden Noord.
Na de oefenronde maken we 2 teams en gaan we een wedstrijd houden tussen de teams. Na een frisse douche sluiten we het feestje af met broodjes bakken boven kampvuur. Dit kinderfeestje is inclusief ranja, zakje snoep en een broodje knakworst van het kampvuur.
Survival Kinderfeestje Adventure Sport: Evenementen Outdoor activiteiten.
Gratis per mail. /table divider top0 Kids Survival kinderfeestje 2.: Voor dit survival kinderfeestje bent u bij ons op het juiste adres! Het survival programma bestaat uit het bouwen van een vlot die jullie daarna uiteraard gaan testen op het water.
Survival kinderfeest.
Daardoor is elk kinderfeestje anders. Survivalfeestje in de WINTER? Ook dan gaan we door! We passen het programma aan de weersomstandigheden aan. Zaterdag: 1230: uur, 1330: uur, 1430: uur en 1545: uur.; Woensdagmiddag: 1230: uur, 1330: uur, 1430: uur en 1545: uur. U betaalt voor minimaal 8 kinderen 120, maar het mogen er natuurlijk wel minder zijn. Voor elk kind extra betaald u 10, extra. De prijs is inclusief cake, limonade en koffie of thee voor de ouders en eventuele chauffeurs/opa/oma etc. Minimum leeftijd is 8 jaar. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk. Dit doen we voor de veiligheid, niet om u dwars te zitten. De maximum leeftijd is 14 jaar ouder dan 14 jaar kan voor het survival arrangement kiezen, zie tarieven.
Survival kinderfeestje Stoere outdoor activiteiten voor kids en tieners.
Zoek je een stoere invulling voor het kinderfeestje van jouw zoon of dochter? Bij Steketee Outdoor Centrum hebben we volop mogelijkheden voor kids en tieners die het leuk vinden om buiten actief bezig te zijn tijdens een echt survival kinderfeestje!
Kinderfeestje Tilburg originele activiteiten.
Op zoek naar een survival kinderfeestje, waar jongens en meisjes zich kunnen vermaken? Een survival kinderfeestje is een kinderfeestje in de buitenlucht waarbij sport, grenzen verkennen en veel lachen wordt gecombineerd. Met eigen vriendjes en vriendinnetjes en een ervaren begeleider gaan ze 25, uur genieten.
Kinderfeestjes Klim Bos indoor survival Brabant.
Vier dan je kinderfeestje in klimpark de Belhamel. Speciaal voor stoere jongens en meisjes vanaf 8 jaar zijn er diverse indoor survival partys samengesteld. Deze survival partys zijn ook uitermate geschikt als uitje met de sportvereniging of scouting. De activiteiten hieronder worden in willekeurige volgorde beschreven.
Leef avontuurlijk, beleef KlimKong! survival kinderfeestje.
Bouwen van klimparken. Kom voor een avontuurlijk survival kinderfeestje naar KlimKong. Maak een vette King Kong sprong, overleef onze touwbruggen en overwin onze supervette ziplines door de boomtoppen. Ben je klaar voor een survival kinderfeestje bij KlimKong! Survival Kinderfeestje Gibbon.:
Survival kinderfeestje: het leukste outdoor kinderfeestje.
Steketee Outdoor Centrum. Survival kinderfeestje Brabant. Je gaat samen met de jarige en zijn of haar vriendjes survivallen tijdens een outdoor kinderfeestje bij Steketee Outdoor. Bij aankomst wordt er eerst een stoere legercamouflagejas uitgereikt, waarna de survivaltijgers met zn allen het survivalbos gaan verkennen.

Contacteer ons